Favorieten tassen merken

Favorieten tassen merken

Tassen winkels en merken

Zelf heb ik geen kasten vol met tassen, als ik een mooie tas heb kan ik daar wel even mee vooruit! Maar zo nu en dan wil ik wel een nieuw exemplaar..

Waar ik dan naar kijk? Het liefst heb ik een tas van mooi leer. Dit kan een mooie zwart leren tas zijn, een tas van leer in cognac of donker bruin. Daarnaast houd ik rekening met de functie, wil ik hem voor privé gebruik of moet is de tas ook voor zakelijk gebruik en moet mijn laptop erin passen?

Op deze pagina geen designer tassen met extreme prijzen maar tassen van goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Burkely

Betaalbare tassen van mooi leer

De laatste jaren is mijn favorieten tassen merk met stip Burkely. Burkely heeft betaalbare tassen maar wel van echt mooi leer! Mijn eerste Burkely tas jaren geleden was een (licht) cognac gekleurde werktas. Er paste geen laptop in maar mijn A4 schrijfblok kon overal mee naartoe!

Omdat dit leer van mooie kwaliteit was en lang mee ging & daarnaast de tas een mooi design had (trendy maar ook tijdloos) ben ik toen ik weer een nieuwe tas zocht meteen gaan zoeken naar een nieuwe Burkey! Momenteel heb ik een zwarte werktas (wel groot genoeg voor laptop + laptop vak) en een bijbehorende handtas in het zwart. Ook de bijbehorende portemonnee heb ik erbij gekocht!!

The North Face – rugtassen

Leren werktassen en handtassen zijn mooi, maar als je op reis bent of gewoon in Nederland een dagje uit dan is dit niet heel praktisch! Maar wat heb je dan wel nodig?

Zelf ben ik erg blij met mijn zwarte The North Face rugzak (ja er zijn ook een hoop minder saaie kleuren maar ik ben nou eenmaal gek op zwart)! Fijn voor excursies op reis maar ook handig voor een dagje weg met het gezin. Je kunt er alle drankjes en snoepgoed in kwijt! Daarnaast is er ruimte voor flesjes water en het stikt van de vakjes!

Ps. zelf jarenlang gedaan met de iets goedkopere varianten maar deze is naast een stuk mooier ook echt praktischer in gebruik!