Favorieten woon merken & winkels

Van meubels tot accessoires…

Wanneer je een nieuwe woning moet inrichten, of wanneer je je bestaande woning een update wilt geven is alle inspiratie handig. Een stijl is vaak wel te vinden op Pinterest, maar waar kun je dit vervolgens kopen? Daar ga ik een overzicht van geven!

 

BePureHome

Meubels en accessoires…

In de mooie afbeeldingen van BePureHome heb ik veel inspiratie gevonden! Uiteindelijk na lang zoeken in verschillende woonwinkels ook hier uitgekomen voor mijn meubels, want zoals zo vaak het eerste dat je tegen komt is vaak wat in je hoofd blijft zitten. 

BePureHome heeft meubels en accessoires in verschillende stijlen en deze zijn ook nog eens heel goed bij elkaar te combineren! Dus of je nou op zoek bent naar iets klassieks, landelijks of industrieel, BePureHome heeft waarschijnlijk precies wat je zoekt! 

De Prijs kwaliteit van BePureHome is goed! De producten zijn geen koopjes maar zeker ook geen hoog segment prijzen.

Zelf heb ik zoals je kunt zien op de foto een eettafel met eetbank (€ 499) en stoelen uit de serie Rodeo van BePureHome waar ik erg blij mee ben. Deze heb ik aangekocht via Wehkamp.nl waarbij de levering perfect verliep.

BePurehome

Misschien ook interessant

Op deze pagina kan gebruik gemaakt worden van affiliate links. Met deze affiliate links help ik de bezoekers van deze website aan waardevolle informatie over juiste cadeau's of leuke webshops en webshop aan bezoekers/kopers.