Cadeau's,  favorieten winkels

Het mooie merk Rituals

Een van mijn favorieten cadeau merken!

Al jaren is Rituals een van mijn favorieten merken, zeker voor cadeau’s. Dit heeft verschillende redenen, daarover hieronder meer.

Hoe is Rituals ontstaan en is Rituals een Nederlands bedrijf?

Rituals is in 2000 opgericht in een kelder in Amsterdam door Raymond Cloosterman (CEO). Na het openen van de eerste winkel in de Kalverstraat in Amsterdam is het bedrijf de afgelopen jaren snel gegroeid. Momenteel heeft Rituals zelfs meer dan 800 winkels in 27 landen en 6500 werknemers.

Wat is Rituals?

Rituals is een cosmetica merk. Dit cosmetica merk is gericht op luxe artikelen die de kleine dingen in het leven bijzonder te maken. Van routines bijzondere rituelen maken, dat is waar Rituals voor wil zorgen. De producten van Rituals zijn gebaseerd op oude tradities uit Aziatische landen.

Wat verkoopt Rituals?

Rituals is een cosmeticamerk met een breed assortiment. Het meest bekend zijn de doucheproducten van Rituals met heerlijke geuraroma’s. Ook de geuren uit de woonaccessoires collectie van Rituals voor in huis zijn in veel huishoudens terug te vinden. Naast heerlijke geuren heeft Rituals ook gezichtsverzorging, een make-up collectie, sierkussens, sieraden en kleding.

Rituals verkoopt dus eigenlijk voornamelijk een beleving van luxe voor de dagelijkse bezigheden.

Waarom is Rituals volgens mij zo populair en wat maakt Rituals uniek?

Rituals is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Dit komt niet alleen omdat veel mensen blij worden van het gebruik van de Rituals producten maar ook door de hele merkbeleving eromheen.

Rituals is een merk dat zorgt voor veel beleving. Als je de Rituals winkel in loopt dan wordt je allereerst omringt door de heerlijke geuren. Naast de geur beleving stralen de Rituals winkel heel veel luxe uit en tegelijkertijd heerst er een bepaalde rust. Ook wanneer je de producten als cadeau in handen krijgt voel je de luxe. Dit luxe gevoel wordt nog verder versterkt als je geen los product in handen krijgt maar een cadeauverpakking.

Hoe dit merk in de markt is gezet en hoe er een beleving omheen is gebouwd vind ik als marketeer fantastisch! Bij Rituals lijkt het alsof alles klopt en er niets wordt aan het toeval overgelaten.

Waarom ik graag Rituals gebruik!

Zelf ben ik al jaren fan van de Rituals producten. Zelfs zo erg dat ik met regelmaat, in de Rituals winkel of bij een parfumerie met Rituals shop-in-shop, spontaan advies begin te geven aan mede-shoppers.

Waar ik de eerste jaren voornamelijk een gebruiker was van de douchefoams van Rituals kun je nu bij mij thuis veel verschillende producten vinden. Ik ben gek op de geuren van de interieur spray’s, de geurstokjes en de geurkaarsen van Rituals.

In de badkamer heb ik van verschillende series bodylotion, bodyscrub en doucheolies staan. Mijn vrienden vragen zelfs wel eens of ik een winkeltje ben begonnen!

Voor mij blijft het een feestje om omringt te worden door de geur aroma’s van Rituals! Met regelmaat een andere Rituals serie/geur in huis halen zorgt er daarnaast voor dat je niet gaat wennen aan de geur en van de momenten blijft genieten!

Wat kost Rituals?

Natuurlijk verschilt het wat je koopt hoeveel de Rituals producten kosten. Over het algemeen zullen de Rituals producten een stukje duurder zijn dan de ‘vergelijkbare’ producten bij een drogisterij. Verschil is echter dat de producten niet echt ‘vergelijkbaar’ zijn doordat de Rituals producten luxe en beleving meebrengen.

Een aantal voorbeelden van prijzen op dit moment (oktober 2021) van de Rituals producten zijn:

Zelf vind ik Rituals soms wat prijzig om mezelf cadeau te doen, maar wanneer ik wel Rituals producten voor mezelf koop, dan geeft het veel geluksmomentjes!

Waar kun je Rituals bestellen en kopen?

Rituals producten zijn te vinden met mooie eigen winkels vol beleving. Maar waar zijn deze Rituals winkels te vinden? Je vindt de Rituals winkels voornamelijk in de middelgrote steden zoals Volendam, Delft en Zoetermeer en grote steden in Nederland zoals Den Haag, Groningen en Amsterdam.

Mocht je in de stad zijn is een bezoek aan een van de Rituals winkels zeker aan te raden vanwege de beleving. In de grote steden heeft Rituals naast eigen winkels vaak ook een shop-in-shop in de Bijenkof.

Maar ben je op zoek naar de Rituals producten wat dichter bij huis? En ben je benieuwd waar je de Rituals producten kunt kopen? Veel parfumerie zaken in Nederland hebben tegenwoordig ook een Rituals afdeling, zoals de Mooi, Beauty X en Douglas.

Naast dat de producten van Rituals in verschillende fysieke winkels te koop zijn kun je de producten uiteraard ook online bestellen. Dit kan via de eigen Rituals website maar ook via de bekende online warenhuizen.

Wie verkoopt Rituals online?

De Rituals producten zijn onder andere te bestellen bij Wehkamp.nl en bij Bol.com. Beide hebben als voordeel dat het betrouwbare online webshops zijn, waar je misschien zelfs al een account hebt! makkelijk toch?

De meeste sets en producten van Rituals op Bol.com zijn verkrijgbaar met de het voordeel, vandaag besteld en morgen geleverd (ook nog laat in de avond). Ook bij Wehkamp.nl kun je de meeste Rituals artikelen tot 23.59 uur bestellen en de volgende dag in huis hebben.

Overtuigd van de beleving en de geluksmomentjes die de Rituals producten jou kunnen geven? Of heb je met het aanbod Rituals het perfecte cadeau gevonden? Ga dan snel naar de winkel of klik snel door op een van onderstaande opties.

Rituals geurstokjes - Cadeautips.online
Op deze pagina kan gebruik gemaakt worden van affiliate links. Met deze affiliate links verwijzen wij naar verkopende partijen zoals bol.com en ontvangen wij bij aankoop van een product een kleine vergoeding (dit kost jou natuurlijk niets extra!). Op deze manier helpen wij de bezoekers aan waardevolle informatie voor de juiste cadeaus en de genoemde webshops aan bezoekers/klanten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *