Adventskalenders voor volwassenen

Adventskalenders voor volwassenen

De 24 dagen voor kerst alvast in de feeststemming komen door het dagelijks mogen openen van een cadeautje? Dat maakt een adventkalender zo leuk! Maar welke adventskalenders zijn er en welke past bij jou of bij de persoon die je een adventskalender cadeau wilt doen? Wij hebben de leukste adventskalenders voor je op een rij gezet.

Adventkalenders kerst 2024

Adventskalenders zijn een geweldige manier om de kerstviering te beginnen! Het zijn niet alleen fantastische cadeaus, maar je kunt vanaf elke dag van de week aftellen. Dus of het nu op 1 of 25 december is (of een andere speciale datum/dag), er staat altijd iets te wachten voor degenen die nog minstens 24 dagen wachten…

Leukste Adventskalenders

Voor deze pagina heb ik geprobeerd een evenwichtig aanbod te selecteren voor mannen een vrouwen. Zie je niet meteen een geschikte adventskalender? Scroll dan door naar beneden en grote kans dat de juiste kalender er tussen staat!

1. Rituals Adventkalender 2024 – hem & haar

Op zoek naar een cosmetica adventskalender waarin zowel leuke cadeau’s zitten voor mannen als leuke cadeau’s voor vrouwen dan is de Rituals Adventskalender een goede keus! 

Naast dat er veel verschillende leuke en vooral heerlijk geurende verrassingen in de Rituals Adventkalender te vinden zijn is het direct ook toevoeging aan je kerstversiering.

2. Tony Chocolonely adventkalender 2024

Als kind kreeg ik verschillende jaren een adventkalender met chocolaatjes. Maar ook volwassenen zijn gek op chocolade! 

Tony Chocolonely biedt heerlijke smaken chocolade aan zoals de populaire caramel-zeezout in de oranje verpakking. Daarnaast doet Tony Chocolonely dit ook nog eens door écht in te kopen bij boeren waar geen slavernij plaatsvindt en betalen ze een faire prijs voor de cacao.

3. Sexy luxe adventkalenders 2024

 
Je partner blij maken met een sexy cadeau (en er zelf van meegenieten)? Of vooral op zoek naar een leuke spannende set voor jezelf? Deze sexy adventkalenders zijn dan een ideaal cadeau (voor jezelf?)
 

Het jaar is weer snel voorbij gegaan en soms ben je te druk om echt aandacht te hebben voor jezelf en voor je partner! Dit cadeau zorgt ervoor dat je in December weer tijd voor elkaar gaat maken en vol energie (en lust) het nieuwe jaar in kunt gaan!

Klaar om de winterse maanden heet te maken?

4. Beauty Adventkalender 2024

Een adventkalender vol met beautyproducten voor vrouwen? Er zijn verschillende adventkalenders waarin een selectie is gemaakt van 24 beauty producten voor vrouwen. 
 
Inhoudt van de beauty adventkalenders verschilt enerom. Het overgrote deel van de adventskalender is gevuld met verschillende artikelen zoals make-up en verzorgingsproducten.
 

5. Happy Socks Adventkalender 2024

Mijn vriend krijgt van de kids voor elke gelegenheid nieuwe grappige sokken! Of het nou kerst is, vaderdag of zijn verjaardag! 
 
Laatst heb ik ook mijn eigen vader maar is verblijd met Happy Socks en tot mijn verbazing was hij er nog echt blij mee ook! 
 

Happy Socks heeft nu een fantastische set met 24 verschillende happy socks! Dus komend jaar heeft de gelukkige ontvanger zeker geen sokken tekort! En als antwoord op een van mijn grootste ergernissen; de designs wijken zo van elkaar af dat de sokken na het wassen makkelijk bij elkaar te vinden zijn ;).

5. Fanko adventkalenders

 Met funko adventskalenders kun je de dagen tot Kerstmis in stijl aftellen en tegelijkertijd je eigen funko-verzameling opbouwen. Of je nu een filmfanaat bent, een stripliefhebber of gewoon een liefhebber funko, er is geen betere manier om je op te peppen voor de feestdagen dan met funko adventkalenders! Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog af te tellen naar Kerstmis met funko!

5. Thee adventskalenders

 Deze unieke kalenders zijn gevuld met verschillende soorten thee, van kruidenthee tot zwarte thee en groene thee. Elke dag in december kun je je kalender openen en genieten van een kopje heerlijke thee. Met zo veel heerlijke smaken en variaties om uit te kiezen, zijn thee adventkalenders echt de perfecte vakantie traktatie voor elke theeliefhebber! Of je nu op zoek bent naar iets traditioneels of iets meer exotisch, er zijn vast theesmaken in de kalender die perfect bij je passen. Dus waarom niet tijdens december meedoen aan deze leuke en feestelijke traditie? Probeer een thee adventskalender en begin elke dag met een heerlijk en/of ontspannend kopje thee!

5. Chocolade adventkalender

Een chocolade adventkalender is de perfecte traktatie voor chocoladeliefhebbers van alle leeftijden. Deze kalenders hebben achter elk deurtje een klein chocolaatje, zodat je langzaam van je chocolade kunt genieten en van elke heerlijke hap. Of u nu de voorkeur geeft aan pure chocolade of decadente melkchocolade, er is een chocolade adventskalender voor iedereen. Geniet tijdens de feestdagen van chocolade adventskalenders. Met andere woorden, chocolade adventskalenders zijn gewoon de beste!

Wat is een adventkalender?

Adventkalenders zijn al eeuwenlang een traditie waarin de dagen naar kerstmis worden afgeteld. Ze dienen niet alleen voor de vreugde van het vooruitzicht, maar ook als cadeautjes om te delen met vrienden en familieleden in deze tijd van het jaar waarin we aftellen naar de dagen van kerst en traditioneel de geboorte van Jezus te vieren! 

Al eeuwenlang stoppen mensen kleine lekkernijen in kalenderachtige bakjes en wachten ze geduldig tot 24 december, wanneer ze hun adventskalender openen. De verwachting wordt nog groter als je weet dat de beloning van dit jaar iets bijzonders zal zijn!

De moderne adventskalender is meestal nog van karton, maar er zijn tegenwoordig veel verschillende variaties te vinden – sommige bevatten chocolade of andere lekkernijen en sommige adventskalenders bevatten cadeautjes.

Jezelf of iemand anders dagenlang verrassen was nog nooit zo makkelijk!

Misschien ook interessant

Op deze pagina kan gebruik gemaakt worden van affiliate links. Met deze affiliate links verwijzen wij naar verkopende partijen zoals bol.com en ontvangen wij bij aankoop van een product een kleine vergoeding (dit kost jou natuurlijk niets extra!). Op deze manier helpen wij de bezoekers aan waardevolle informatie voor de juiste cadeaus en de genoemde webshops aan bezoekers/klanten.